Twitter en tres passos

Imatge via Joleaz sota llicència Creative Commons

Són les xarxes socials d’us generalista alguna cosa més que oci? La resposta sembla evident NO, però pocs de nosaltres fem ús de les eines socialmedia per intentar promocionar els nostres negocis o a nosaltres mateixos, com a professionals. Els tres passos següents,  ens inicien en el món del Twitter, i ens explica com convertir-lo en una eina de treball.

Pas 1: Com utilitzar Twitter/How to Use Twitter

Una introducció bàsica a Twitter. Com crear un compte i iniciar la nostra presencia en el servei.Pas 2: Com utilitzar Twitter per aconseguir un canvi social/ How To Use Twitter To Effect Social Change

En el vídeo ens explica la força que te aquesta xarxa social. Com podem aconseguir un efecte onada per difondre un missatge, una idea o un producte…

Pas 3: Com utilitzar Twitter en els negocis / How to Use Twitter for Business
Twitter, i el microblogging com a eina de negoci, ja sigui per promocionar el nostre negoci o per mantenir un contacte directe i personalitzat amb el client.