Sobre el blog

Aquesta entrada també està disponible en: Español

“El blog David Torné 2.0 és la meva forma de mostrar la neva experiència i el meu procés d’aprenentatge sobre productivitat i noves tecnologies”

Com a desenvolupador de software m’he centrat en millorar la meva formació tècnica, però des de fa temps em fascinen les metodologies d’organització personal, com GTD, i temes sobre noves tendències en la formació i el desenvolupament de les marques personals a la xarxa.  No és una pàgina estàtica, gira i evoluciona com ho fa el món. A continuació teniu les línies temàtiques del blog en les que s’organitza el seu contingut:

Productivitat Metodologies de gestió personal,  des de Get Things Done fins a guies per crear hàbits que ens modelin com a persones més eficients, amb més control sobre el seu temps i la seva vida.

Desenvolupament Recorregut sobre els diferents aspectes de la creació de software, metodologies i sistemes de treball. Una recopilació d’escrits sobre allò que converteix aquest món en quelcom tant atractiu.

Formació. Noves tendències en formació. Formació al llarg de la vida – lifelong learning – destinada als professionals del sector de les TIC, i sobre nous recursos relacionats amb les noves tecnologies aplicades a l’educació.

Llibre/Lectures Referències sobre llibres relacionats amb les temàtiques tractades al blog que resulten interessants per obtenir una major perspectiva i que poden aportar alguna cosa en l’àmbit professional.

Professional Si en la nova economia i el món 2.0 la clau és diferenciar-nos davant del gran nombre de professionals amb capacitats  similars a les nostres, en aquest apartat es mostraran els factors necessaris per dur-ho a terme.

Emprenedoria Sobre el món de la creació d’empreses i la filosofia de l’emprenediment. Seguirem exemples d’emprenedors en el món de les TIC, i cercarem camins per convertir-nos en un d’ells.

Xarxes Socials i Blogging Mecanismes de las xarxes socials. Com utilitzar-les de forma eficient per obtenir visibilitat en la xarxa i promocionar-nos. Com convertir el networking en una filosofia de treball i el nostre blog en una eina per crear un impacte i imatge de marca.

Si vols conèixer més sobre l’autor o subscriure’t al feed del blog clica sobre els links. Si el que vols és aportar qualsevol comentari constructiu per a la millora,  contingut interessant o vols qualsevol altre tema pots recorre al formulari de Contacte.