Espais de treball

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Imatge via Kofoed sota llicència Creative Commons

M’agrada fixar-me en els detalls de la feina d’altres persones, sobretot si treballen en la mateixa feina que jo. Des de que vaig començar a aprendre sobre productivitat, dono molta més importància als detalls que envolten la meva feina, en especial el meu entorn de treball.  Hem dedico a cercar per Internet llocs que mostren els sets de treball d’altres persones, en especial gent dedicada al món de les TI. La meva intenció és trobar idees per millorar el meu propi entorn…

A continuació us deixo el canal més destacat que trobat sobre sets de treball amb computadors. Relacionat a la publicació Lifehacker, es tracta d’un grup de flirck on la gent agrupa les seves imatges amb un tòpic Lifehacker Workspace Show and Tell.

No se si és per la meva passió pel món de la informàtica, o per l’atracció que hem produeixen els gadgets, la qüestió és que podria passar-me hores repassant totes les imatges.