Qüestiona’m: Envia’m les teves preguntes sobre productivitat

Aquesta entrada també està disponible en: Español

En els últims mesos, gracies a aquest blog, he aprofundit en el coneixement sobre productivitat i organització. Del aspecte teòric al pràctic. Aprenent, reflexionant sobre el tema, posant-ho en practica i finalment analitzar els resultats per aplicar correccions si és necessari. Esta sent un viatge realment emocionant. A partir d’aquesta setmana vull donar un pas més, per continuar avançant.

A la barra lateral del blog trobareu un nou botó amb la llegenda Qüestiona’m que enllaça el blog amb el compte que he obert a formspring.me,, un servei que permet als usuaris fer preguntes als seus membres, estiguin registrats o no. La meva intenció és permetre que tots els lectors puguin plantejar la seva pregunta, el seu dubte o el seu problema sobre temes de productivitat, i jo  intentaré resoldre-la. Si hi ha alguna que es resisteix la publicaré al blog per a que la puguem discutir entre tots. Que us sembla la iniciativa?