Consolida la teva posició 2.0

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Has rebut formació per crear el teu currículum vitae? Saps com buscar feina d’una manera eficient? Algú t’ha aconsellat o guiat en com marcar la diferència en una entrevista de treball? És poc habitual rebre formació en aquests aspectes. Jo vaig acabar la meva formació amb el bàsic, les nocions per crear un currículum i la carta de presentació que l’acompanya. Si amics, sóc de la generació dels que imprimien, ensobraven i enviaven les seves sol·licituds per correu analògic. Tampoc sóc tan gran, el que passa és que l’última vegada que vaig buscar una feina això encara era una de les opcions amb pes en el procés.

Si no obtens les eines necessàries per desenvolupar la teva carrera, per iniciar-la o reconduir-la hauràs de buscar pel teu compte. Parlo de  serveis com el de Go4IT missió …

De la mateixa manera el canvi tecnològic, la xarxa, aporta noves vies per explotar i publicitar la nostra faceta professional. Aquestes vies s’estan convertint en noves fonts d’informació per part dels oferents d’ocupació. En un procés de selecció, la teva reputació digital pot destacar-te o descartar-te. Però tornem al punt d’inci. Qui t’ensenya a crear-te una reputació en línia? Molt senzill, tu mateix. En altres paraules, et toca buscar-te la vida … Si em permets et donaré unes pautes per a administrar i treballar els teus perfils en les xarxes socials:

Pots continuar llegint el post en el blog de Go4IT mission (en castellà) >>

Imatge via the Italian voice sota llicència Creative Commons