Webinarizat: Motiva’t, aprèn i passa l’acció d’una vegada

Aquesta entrada també està disponible en: Español

La xarxa t’ofereix un gran nombre de recursos per conèixer, apropar-te a una temàtica concreta i tenir una visió més ajustada de la realitat sobre un tema en concret. Sovint et pica la curiositat, et sents atret per un tema en concret però la falta d’informació et fa dubtar de donar el pas, de marca la diferència entre pensar en… a fer alguna cosa. Tot aquest discurset ve a compte per l’inici dels webinars seminaris online de Go4IT. A partir d’aquest mes s’ofereixen una sèrie de sessions relatives a la recerca de feina i al coneixement del mercat de treball a Alemanya.

Els webinars són un recurs per entrar en contacte amb els serveis que ofereix l’empresa de la mà d’experts en la matèria. Si estàs llegint això segur que t’han cridat l’atenció, ja sigui perquè t’ha passat pel cap anar a treballar al ‘exterior’ o perquè t’interessa millorar les teves possibilitats de trobar feina a través d’un millor currículum, o d’una entrevista més assertiva per causar una bona impressió, i marcar la diferència davant els reclutadors.

Continua llegint el posta al blog de Go4IT (en castellà) >>