ProductividadIO: Hangout sobre productivitat personal

Aquesta entrada també està disponible en: Español

El proper dimecres 20 de febrer a les 20:30 faré una xerrada en forma de Hangout via Google + parlant sobre productivitat personal i GTD. Serà una conversa produïda la comunitat Desarrollo Web i tindrà una durada de al voltant d’una hora. Per tots aquells que hi vulgueu assistir en directe, penjarem el link a través dels comptes de twitter @davidtorne i @deswebcom poc abans d’iniciar-la, pels que no  pugueu seguir-la en directe, la penjarem a la pàgina web desarrolloweb.com  i en aquest blog dies desprès.

Serà una introducció al món de la productivitat personal a través de la meva experiència personal, i una iniciació a GTD. Vull donar les gracies a la gent de Desarrollo web per permetre’m participar en el projecte i establir contacte amb els lectors del bloga travésd’una via que no uso habitualment. Podeu fer arribar les vostres preguntes durant la xerrada a través de twitter, usant el hashtag #productividadIO.

Us esperem a tots dimecres i us animem a fer-nos arribar els vostres comentarisLink del event amb els horaris (segons franja horària)