Vídeotrobada amb Salud Conectada: Iniciant-nos a Evernote

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Salud Conectada

De la mà de Chema Cepeda i el seu projecte Salud Conectada he participat en el seu cicle de trobades virtuals per ajudar a capacitar als professionals de la salut en les noves tecnologies. En el meus cas fent una introducció a Evernote, a l’aplicació, les seves funcionalitats més bàsiques i en com incorporar-la a la nostra rutina.

Dins del post podeu trobar el vídeo de la xerrada d’una hora de durada, un review per no iniciats, explicant els fonaments i el que hi ha al voltant de l’aplicació.

Gracies a Chema Cepeda per l’oportunitat de poder parlar sobre Evernote i Productivitat personal a través d’un mitja menys estàtic que el que utilitzo habitualment. També agrair la participació Toño Parada de Siempre en la nube, amb el punt de vista més proper a l’usuari.