About me

En l’era del 2.0, on cada dia apareixen nous serveis a la xarxa on hem de ser presents per deixar-nos notar i fer-nos un lloc en el món de la informació, sorgeix la necessitat de comptar amb un índex públic dels nostres comptes.

El servei about.me és un dashboard, un concentrador  per tots els nostres comptes a xarxes socials i blogs. Ens permet dissenyar d’una forma  simple i senzilla una targeta de presentació elegant que permet oferir als navegants una breu bio del autor, els enllaços amb els seus comptes 2.0, i els blogs que gestiona.

El funcionament és molt senzill. Ens permet entrar la nostra bio, seleccionar una imatge de fons i crear els enllaços als perfils en línea. El servei encara esta en versió beta però  podem reservar el nostre nom, o l’ID que desitgem, i esperar que ens enviïn una invitació.

Si voleu podeu accedir al meu perfil i enviar-me les vostres impressions (Clic aquí)