Q-Dir. Tot en una finestra

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Sóc dels que esta acostumat a treballar amb varies aplicacions a la vegada i amb un gran nombre de finestres del sistema d’arxiu obertes. Gestionar una allau de finestres és contraproduent i força frustrant en aquells moment de tensió, quan intentes anar despresa i la quantitat d’elements oberts t’ho impedeix.

L’aplicació Q-Dir ajuda a minimitzar el problema, ens permet visualitzar el contingut de fins a 4 finestres del sistemes d’arxius simultàniament. En cada una d’elles podem anant obrint diferents solapes on es mostri el contingut de diferents carpetes. En definitiva, una manera de concentrar de innumerables finestres en una de sola.

És una aplicació, gratuïta, simple, però molt útil.   Si aprenem a utilitzar petits extres com l’apartat de favorits, per crear accessos directes a les carpetes d’us freqüent o utilitzar els filtres, es convertirà en una de les nostres aplicacions imprescindibles.