What’s in your bag?

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Imatge via T0rryLike sota llicència Creative Commons

Un altre tag que podem trobar a la xarxa, utilitzat per classificar imatges on la gent mostra el contingut de la seva bossa. Relacionat amb el tema de la productivitat, hem de prioritzar sobre el que portem al damunt. Per temes d’espai, comoditat i portabilitat, han de ser un conjunt d’eines estrictament útils i necessàries. Prioritzar i simplificar. Un exemple de com aplicar els nostres criteris productius a la vida diària.

Com en el post on parlava dels sets de treball, dins de flickr he trobat el tópic  What’s in your bar? I Show us the content of your bar, purse, wallet and pocket.  Imatges i sugerencies de tots els tipus. Impressiona veure la quantitat de coses que podem portar damunt nostre durant tot el dia.

Que porto jo dins la meva bossa? Doncs la veritat, tampoc hem quedo curt…

 • El meu Smarthphone/Agenda
 • La meva cartera amb la meva documentació
 • Una mini-farmàcia amb tots els fàrmacs que prenc o puc prendre habitualment.
 • Un paraigües. El porto sempre, la bossa s’ha triat per poder portar-lo sempre…
 • Paquets de clinex.
 • Una barreta de cacau pels llavis
 • Un assortit de claus
 • Bolígrafs
 • Un cable USB
 • Un bloc de notes.
 • Cd’s pel cotxe