El background professional

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Hi ha una part implícita en el teu currículum que els professionals de la selecció de personal extreuen l’estudiar-lo. A una persona amb experiència se li suposa una capacitat superior de treball en el seu sector, per aquelles habilitats adquirides en desenvolupar el seu treball en un entorn de producció, treballant amb períodes de lliurament, enfrontant-se a problemes i imprevistos, cooperant amb un equip de persones …  un valor intrínsec enorme que no pot aportar cap formació teòrica. Parlem del grau de maduresa davant del treball de la persona, de com les marques deixades en el seu caràcter per les vivències l’ajuden a fer front als reptes que se li presenten.

Pots continuar llegint el post al blog de Go4It mission (en castellà) >>

Imatge via World Economic Forum sota llicència Creative Commons