Crea el teu espai

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Fa algun temps al meu blog vaig escriure un parell de post sobre l’oficina personal, l’oficina a casa i l’oficina mòbil, la necessitat d’un espai dedicat de treball que sigui només nostre. Més enllà del concepte de tenir un espai físic on treballar, és necessari tenir un espai – no necessàriament físic  – per dedicar-nos als nostres assumptes. Tranquils, no és tan metafísic com sembla.

Per organitzar la meva feina segueixo el mètode Get Things Done  desenvolupat per David Allen. Podeu seguir aquest enllaç a un vídeo que il·lustra a la perfecció la seva operativa. Una de les bases del sistema és la introducció del concepte de reflexió. Reflexió sobre els nostres assumptes. El kit de la qüestió és dedicar un parell d’hores setmanals a repassar les nostres llistes d’assumptes pendents i pensar-hi, en que és el següent que cal fer per donar-los-hi solució.

Quan parlo de tenir el nostre espai, la nostra zona, em refereixo precisament a això. Tots tenim la necessitat d’avaluar els nostres assumptes, decidir sobre temes pendents i organitzar el nostre treball. Necessitem fer-ho per ordenar i obtenir una perspectiva real del nostre entorn professional i personal.

Pots continuar llegint el post al blog de GO4IT (en castellà) >>

Imatge cortesia de AlanCleaver_2000