I Jornades GTD a Barcelona

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Des de fa ja temps, ve gestant-se la idea d’unes Jornadas GTD. Reunir persones amb l’experiència i els coneixements, per intercanviar i difondre, dins d’un ambient distès, totes aquelles bones pràctiques i nous camins, i així obtenir el màxim rendiment de la productivitat personal. D’aquí neixen aquestes primeres Jornades GTD (Clic per carregar el pòster).Un espai on podrem aprendre i gaudir amb les exposicions dels ponents, on debatrem les tècniques i els errors. Un temps per trobar les solucions comunes i ampliar els coneixements. Un acostament a la productivitat personal de cada un, trencant les idees preconcebudes, i ampliar els nostres hàbits personals.

En aquesta primera Jornada comptarem amb la presència de:

David Torné [https://blog.davidtorne.com (català) – http://es.davidtorne.com/ (castellano)] – @davidtorne – @davidtorne – En la seva visió de “Motivació per a l’ús de GTD” on l’autor farà un repàs de la implantació de GTD en la seva rutina, i els avantatges que li ha reportat.

Jeroen Sangers — @JeroenSangers – que ens planteja la “Introducció a GTD i el flux de treball” amb els principals problemes del treball modern i una fórmula senzilla per prendre control de la teva vida.

José Miguel Bolívar — @jmbolivar – pretén fer-nos veure que la “Planificació Natural” és, com el seu nom indica, la forma més intuïtiva, senzilla i eficaç d’aconseguir resultats.

Alex Bergonzini — @bergonzini – El combat, la negociació i el renéixer d’un mateix, “Més enllà de la productivitat”.

Daniel Aguayo — @daguayo – ens elevarà en el veritable significat del GTD la “Revisió per altures”, podràs experimentar com guanyar perspectiva sobre el teu treball per assolir els teus objectius.

Cinc interessants ponències completament obertes a preguntes, a debats, a la participació, a la gestació de noves idees, al perfeccionament del nostre propi procés de productivitat personal en GTD. Una visió experta i amb la claredat de tots aquests post que setmana després de setmanes llegim i ara, per fi, ens expliquen.

L’esdeveniment tindrà lloc el Dissabte, 22 d’octubre, de 10 a 14h a Contec BCN – Gran Via de les Corts Catalanes, 610 – Barcelona.

Com disposem d’un aforament molt limitat, anem a necessitar que et dirigeixis a //jornadasgtd.com/ i allà t’inscriguis mitjançant el botó “Vull assistir”.

T’esperem!

En aquest codi QR tens tota la informació de l’esdeveniment, llegeix-lo amb el teu telèfon mòbil (que és un codi QR?)

Información del evento para móviles