Introduint els nivells de perspectiva

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Tots tenim il·lusions i desitjos, fins i tot a vegades ens decidim a fixar-nos metes per intentar materialitzar-los. No obstant això, hem de ser conscients que per arribar a aquesta finalitat que perseguim, ho hem de fer a través de l’acció. En la nostra vida, tant personal com professional, tenim un nombre determinat d’àrees de responsabilitat, família, relacions socials, treball, projectes professionals… i en cadascuna d’elles marquem objectius que volem realitzar. Hem de prioritzar i organitzar les nostres metes perquè no interfereixin entre si, organitzar per racionalitzar els recursos que els dediquem.

Seguint la filosofia de Get Things Done podem usar un sistema de nivells de perspectiva per dissenyar el camí cap al que volem. El sistema és una metàfora dels nivells d’altura als quals s’eleva un avió, els més baixos s’acosten a l’acció, els més alts a la planificació i als valors que ens mouen. Us faig un esquema perquè ho vegeu més clar:

Pots continuar llegint l’escrit a través del blog de Go4IT mission (en castellà) >>

Imatge via Masjota sota llicència Creative Commons