Recopilatori 2011: El Top 15 de Get Things Done

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Durant 2011 he consolidat el coneixement i l’ús de Get Things Done com a sistema per obtenir el control de la meva activitat. A més he aprofundit en els nivells de perspectiva com a via per enfocar la meva activitat cap a uns propòsits a major o menor distancia. He deixat de veure   el mètode de David Allen com quelcom que em permet organitzar-me i he passat a percebre’l com un camí per dissenyar el meu estil de vida.

Imatge via Pepe Ortuño sota llicència Creative Commons

Bases per a la gestió de projectes

Practica GTD: Utilitza les llistes de control

Traçant el camí cap als nostres objectius amb GTD

Traduir tasques a accions

Administra les àrees de responsabilitat

GTD ha de reflectir la teva activitat real

GTD: Estar en la zona

El teu GTD funciona de veritat?

GTD: Mapes mentals per recopilar

GTD on rails: Productivitat a tota màquina

Microprojectes: Dinamitza la teva activitat

Desmuntant la planificació natural

GTD: De microgestor a comandant en cap

GTD: Construint una visió de futur

Get Things Done a l’escola

Amb especial afecte destaco l’enllaç del post dedicat a les jornades GTD que vam celebrar a Barcelona el passat més d’Octubre. Una experiència increïble que em va permetre conèixer alguns dels meus lectors, posar a prova les meves habilitats com a ponent i intercanviar idees amb els membres de la blogosfera productiva.


Motivación para el uso de GTD – David Torné per jornadasGTD

Amb aquest post finalitzo la setmana de recopilació de material produït durant aquest any. Espero que 2012 ens permeti  continuar aprofundint  en GTD i la productivitat personal. Gracies a tots pel temps que dediqueu al blog, a la seva lectura i a compartir el contingut publicat.

Bon any 2012 @davidtorne