Segon aniversari del blog

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Ja som aquí, segon aniversari del blog. Per ser sincer em sorprèn arribar als dos anys mantenint la periodicitat actual de publicació. Haureu observat que en els últims dos mesos aquesta s’ha reduït a un post per setmana, parlant en clau productiva he tingut que prendre decisions i prioritzar altres activitats per davant del blog. La meva intenció durant el proper any serà arribar a una publicació de sis post mensuals, els quals tinguin un estàndard de qualitat més elevat que l’actual.

En certa manera el blog és una finestra per donar sortida a la meva passió per l’escriptura i la difusió matèries com la productivitat personal, GTD…   Per divulgar però també com a mecanisme per continuar aprenent sobre aquestes disciplines. Pel que fa altres qüestions derivades de tota aquesta experiència m’ha permès participar a les primeres Jornades GTD a Barcelona, entrant a formar part d’un grup de gent amb una gran proactivitat i coneixement sobre el tema i rebre el feedback directe dels seguidors de GTD i alguns lectors del blog. Quelcom fantàstic.

Espero poder continuar en aquesta línea i que vulgueu continuar llegint-me. Sisplau, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi per suggerir temes o continuar enviant feedback sobre el blog

Moltes gracies a tots per aquest fantàstics i estimulants dos anys!

Imatge via rubatos sota llicència Creative Commons