Videocàpsula: GTD en 5 passos – Recopilar

Aquesta entrada també està disponible en: Español

He pensat que seria una bona idea fer alguna cosa diferent,  quelcom una mica més lleuger que els articles que habitualment publico a la pàgina. Moltes vegades penso en com m’agradaria parlar amb cada un dels lectors del bloc sobre la productivitat, la seva forma de treballar i les seves experiències en aquest àmbit. Individualment és impossible però sí que ho és intentar transmetre aquesta experiència compartint una conversa amb un altre autor sobre productivitat personal per comparar formes de fer diferents però amb un comú denominador, en aquest cas GTD.

Durant les següents 5 setmanes Jordi Sánchez de OrganizacionPersonal.com i jo parlarem sobre els passos de recopilar, processar, organitzar, revisar i fer. Una cosa que hem tractat mil vegades enfocat des d’una perspectiva diferent, compartint la nostra experiència personal, explicant com ho fem a través d’una sèrie de vídeos publicats setmanalment.

Avui comencem amb el pas de recopilar:

Com capturem en Jordi i jo, quines eines utilitzem, com gestionem les safates d’entrada, les eines que fem servir per gestionar els nostres sistemes i com mantenim tot aquest desplegament sota control. Al ser el primer vídeo de la sèrie també incloem una breu introducció explicant de com ens vam ficar en aquest món i que representa la productivitat per a nosaltres.

Exploro una nova forma de comunicar i compartir contingut amb tots vosaltres, amb aquesta sèrie estreno el meu canal de Youtube on us convido a subscriure-us. També poso a la vostra disposició l’enllaç perquè us descarregueu la versió àudio en mp3 i l’escolteu a través del vostre reproductor.

Als que rebeu la publicació per correu electrònic no disposareu del vídeo incrustat però si els enllaços de la descàrrega en la seva versió mp3 i accedir al seu visualització mitjançant l’accés al canal de Youtube.

Visualitza el vídeo en Youtube

Descarrega la versió mp3 (Botó dret i Guardar com…)

Espero que passeu per alt els errors del principiant que es posa per primera vegada davant la càmera i que les nostres experiències us aportin alguna idea útil pels vostres sistemes de productivitat personal.