La satisfacció d’implementar nous hábits a la teva vida

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Fa ja un mes del Nadal i, com és habitual en aquelles dates, moltes persones tenen propòsits i objectius d’any nou. Funcionaran millor o pitjor segons les circumstàncies i les persones, però el que està clar és que el que realment funciona per aconseguir els teus objectius són els hábits.

Aquest mes de gener a la comunitat Creando Hábitos hem implementat l’hàbit de llevar-nos més d’hora, i avui volia parlar en aquest article sobre la satisfacció d’implementar nous hábits a les nostres vides.

Per qué es important tenir una bona manera d’implementar hàbits a la teva vida

Estic segur que t’has proposat mil i una vegadas incorporar nous hàbits a la teva vida. Vols llevar-te més d’hora, deixar de fumar, dormir més o escriure cada dia, és igual, el que sigui. I quantes vegades ho has aconseguit? Quantes vegadas has aconseguit incorporar aquests hàbits a la teva vida?

Sense una metodologia concreta per a implementar nous hàbits, la majoria d’hàbits de la teva vida acaben quedant-se amb propòsits: mai acabes incorporant-los a la teva vida. És normal, a mi també em pasava.

La solució per aconseguir implementar-los és rendir comptes, comprometre’s amb algú o amb algun grup de persones a que faràs el que faci falta per aconseguir-ho. D’aquí va sortir la comunitat Creando Hábitos, que se centra bàsicament en això: rendir comptes entre nosaltres.

Tenir una bona forma d’implementar nous hàbits a la teva vida et permetrà aconseguir el que et proposis, ja que si implementes bons hàbits et serà molt més fàcil assolir els teus objectius. Llevar-te una hora abans, fer una mica d’activitat física cada dia, realitzar una tasca important de forma diaria o fins i tot acostumar-te a somriure a tothom: un hàbit tan senzill pot canviar la teva vida totalment!

La satisfacció d’implementar nous hàbits a la teva vida

Incorporar nous hàbits a la teva vida és molt satisfactori. Al llarg del mes de gener he aconseguit anar a dormir gairebé tots els dies a les 22.30h, cosa que per mi era un objectiu, ja que si no fos per la meva parella Laura sempre hagués anat a dormir molt més tard.

Ara he agafat la rutina d’anar a dormir a aquesta hora, i això m’està permetent llevar-me també més d’hora. El meu objectiu a finals de gener era llevar-me a les 6 AM, de manera que mica en  mica m’he anat llevant més d’hora: 7.20, 7.00, 6.30h…

L’objectiu de les 6.00h ha quedat fora del mes de gener, ja que l’última setmana de gener m’he llevat a les 6.30h. En qualsevol cas, el més important no és quedar-se amb que no he complert el meu objectiu inicial, sinó en com he sigut capaç de llevar-me més d’hora i com gràcies a això he aconseguit ser més productiu.

L’objectiu no és el mateix per a tots els companys de la comunitat. En Santi Iglesias, per exemple, sentia la necessitat d’organitzar la seva vida en tots els sentits i de fer un canvi important, així que implementar nous hàbits dintre de la comunitat, i en concret el dellevar-se més d’hora, l’hi estan servint per a tenir una motivació més per seguir diarament amb el seu nou hàbit.

No ho dubtis: implementar nous hàbits a la teva vida et permetrà ser capaç de cumplir amb els teus objectius mentre gaudeixes del procés. Busca’t un company de viatge que implementi hàbits amb tu, busca la manera de rendir comptes amb algú o apunta’t a la comunitat Creando Hábitos. Fes-ho com vulguis, però comença des de ja a implementar nous hàbits a la teva vida: veuràs la satisfacció i la felicitat que aquests hàbits et donaran.

Publicat per Jordi Sanchez

Apasionado productivo, me encanta el mundo de los negocios e Internet. Si quieres mejorar tu productividad y no sabes por dónde empezar, déjame ayudarte: OrganizacionPersonal.com