Aquesta entrada també està disponible en: Español

Ha arribat el moment d’agafar vacances, passar de publicar – no d’escriure – sobre eficàcia personal per tal de desconnectar i viure amb una altra escala de prioritats. Acabar de tancar assumptes, reflexionar, preparar nous projectes i dedicar-me a qüestions a les que no presto atenció durant l’any.

Durant el proper mes em dedicaré a…

  • Realitzar la meva revisió anual (aplicant els consells que dona en James Clear al seu blog post 1 | post 2).
  • Fer una revisió completa de la meva llista d’Algun dia / Tal vegada i la llista de projectes.
  • Preparant col·laboracions especials sobre eficàcia personal
  • Implementar uns nous trucs o dinamitzadors del meu sistema d’eficàcia personal
  • Fer una posada a punt de la meva llista de subscriptors.
  • Preparar les meves noves responsabilitats professionals
  • Donar forma als nous mentorings d’eficàcia personal
  • Preparar el meu viatge amb propòsits culturals a la ciutat de Madrid.
  • Fer el mateix amb una escapada dedicada al descans…

Si voleu saber quelcom més dedicaré el newsletter d’aquest mes a explicar com realitzo el procés de preparació d’aquests dies.  Marcar un propòsit, explicant el perquè i fent un exercici de definició de l’activitat a realitzar (resultat i accions).

Tots els subscriptors de la meu newsletter rebran la publicació d’agost aquest diumenge i els nous subscriptors el seu e-book de regal el 28 del mateix mes. Em dono permís per publicar un post celebrant l’aniversari del blog el proper dia 23.

Fins al proper setembre, bones vacances a tots!