El blog en pausa

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Hola Amics,

La publicació d’avui és especial perquè es tracta d’un anunci.

He decidit parar la publicació al blog durant un parell de mesos. Com sabeu publico un post al mes, així que durant els mesos de març i abril no hi haurà publicació.

La raó que m’ha dut a plantejar-me aquesta parada són els canvis produïts a Mailchimp, el sistema de gestió de la meva llista de correu. S’ha reduït el límit de subscriptors gratuïts de 2000 a 500 el que fracciona la meva llista de correu i no permet un enviament normal de les publicacions del blog.

Per ser sincer això només ha sigut el detonant, el segon motiu és l’esgotament. Fa 12 anys que publico regularment al bloc i cada dia em costa més saber de que escriure sense repetir-me – i em repeteixo, ho se – per això he volgut agafar-me unes setmanes de descans per pensar—hi i intentar proveir-me de idees per donar-li un tomb a la temàtica del blog. Continuaré escrivint sobre productivitat però intentaré que sigui quelcom més fresc.

El blog tornarà però serà quelcom diferent. He pensat en convertir-lo en una llista de correu. Un servei com substack m’ofereix la millor plataforma per donar cobertura als meus subscriptors i em permetria continuar enviant-vos contingut sense cap mena de restricció. Després, al cap d’unes setmanes, republicaria una versió del correu al blog oberta a tothom.

Us agrairia que em donéssiu feedback sobre els temes que voldríeu llegir a la nova llista de correu/blog i que podria canviar per fer les coses millor enviant-me un correu a través del formulari de contacte del blog (click aquí).

He gaudit molt escrivint aquí i espero continuar fent-ho, fins d’aquí dos mesos.