Aquesta entrada també està disponible en: Español

Hola a tots,

Han passat dos mesos i em toca reprendre la publicació de contingut en el blog. Escric aquest post per reconnectar amb vosaltres abans de tornar a publicar de nou d’aquí dues setmanes i per explicar-vos que tal tot.

Deixar de publicar i agafar-me un temps va ser una catarsis. Segur que vaig donar la sensació que donaria un gir radical a la pàgina. Doncs bé com veieu de moment continuo publicant al blog i no a través d’una llista de correu. Ara us explico perquè

El pla continua sent transformar el blog en una llista de correu i publicar a la pàgina el millor que s’hi escrigui. El contingut essencial. Els  que esteu subscrits no us preocupeu, migraré la llista de correus i no us haureu de donar de alta. A la resta, si voleu aquí teniu el link per subscriure-us a la llista actual.

Començaré a enviar contingut a través de la llista en substack desprès de l’estiu.

En quan a la temàtica del blog he decidit introduir temes nous i elaborar una mica més temes “clàssics”  que fa temps que no toco. Per exemple vull parlar del tema de la intel·ligència artificial i de com ens pot ajudar a treballar millor, també fer post sobre el concepte de second brain o una ment externa i de com gestionar la nostra atenció en el món d’avui en dia.

El gir en els temes serà menys accentuat del que m’esperava (o del que vaig deixar entreveure). He arribat a la conclusió a la que arribo sempre quan hi penso, he d’escriure sobre el que m’agrada i el que estic interessat a aprendre.

Espero que em continueu llegint en qualsevol dels dos formats. Ens veiem en dues setmanes

Foto de Nick Fewings en Unsplash