Evernote, ara a Linkedin

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Des de fa alguns mesos la presencia de Evernote al blog és constant, fins al punt de crear una categoria amb tots els post. Més enllà del interès dels post, són dels més comentats  i sobre els quals la gent s’anima a preguntar i exposar els seus dubtes.

Per potenciar-ho he decidit obrir un grup d’usuaris a la xarxa LinkedIn per que puguem compartir els nostres dubtes i impressions sobre el tema. Sembla que ara és el millor per fer-ho ja que arrel de la Trunk Conference d’aquest més d’agost estan a punt de canviar moltes coses.  El grup està destinat a tots els castellanoparlants però va més enllà d’una qüestió idiomàtica, esta obert a tots aquells que vulguin compartir la seva experiència, els seus problemes amb l’aplicació, o el seu talent per desenvolupar.  Per aquest últim cas, intentaré atreure a tots aquells desenvolupadors o empreses que utilitzen l’API d’Evernote per vincular la seva aplicació o que creen Addins per potenciar-ne la capacitat, per a que presentin la seva proposta dins l’àmbit del grup.

Podeu accedir-hi a través del link que teniu a continuació. És un grup obert per tots aquells que estiguin registrats a Linkedin.

Evernote hispano – Grup d’usuaris de parla hispana a LinkedIn

Us hi esperem per parlar d’Evernote!