Ja fa un any, més o menys

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Fa un any que vaig començar seriosament a treballar en aquest projecte. De fet no és del tot veritat, l’onze d’agost de l’any passat vaig llençar la versió en wordpress del blog en català i castellà, fins el moment havia estat treballant en llengua catalana sobre un blog a blogger, és a partir del 11 d’agost quan comença el projecte dedicat a la productivitat personal.

Durant aquest últim any he après molt sobre productivitat personal, y m’he enriquit – en l’intel·lectual i l’emocional – del vostre feedback. M’ha permès intercanviar opinions, canviar punts de vista i m’he adonat com el que publico pot influir positivament en la gent. Us asseguro que això no te preu.

Per altra part l’esforç dedicat sembla que te recompensa. A part del feedback, he rebut propostes per col·laborar amb blogs com la xarxa de blogs en català Estol i amb el blog corporatiu de Go4It mission. Espero que durant el proper any pugui continuar oferint-vos contingut de qualitat, millorant la inclusió de media de producció pròpia en els post, screencast o presentacions, que facin més senzilla i amena la comprensió del contingut.

Per acabar donar gracies a Jeroen Sangers, editor del Canasto pel suport en la difusió del blog i per la seva col·laboració en altres aspectes.

Us convido a deixar el vostre comentari, més enllà de la felicitació m’agradaria que m’ajudéssiu a millorar el blog amb propostes concretes i crítiques, sobretot crítiques, ja sabeu sense crítica no hi ha millora.

– Gràcies a tots pel vostre suport

Imatge via Pipistrula sota llicència Creative Commons