Webinar Workmeter. Millorar la productivitat de la teva Pyme

Aquesta entrada també està disponible en: Español

Per millorar la teva proactivitat has de preocupar-te de conèixer que és allò que no acaba de funcionar en la teva forma d’actuar, o en el teu entorn. La eficiència i productivitats portada al món de l’empresa pren un to més enèrgic, més seriós. És allò del que ens parlen veus autoritzades, una fita a cercar per millorar la nostra competitivitat com organització i com a país.

La qüestió és que a dia d’avui podem trobar infinitat de recursos a la xarxa, blogs, aplicacions i entre ells formació. La gent de Workmeter, m’ha fet arribar aquest seminari via web (webinar) que oferiran de forma gratuïta el proper dimarts 25 de setembre a les 17 hores, titulat:

“Cómo mejorar la productividad de tu PYME un 20% en tiempos de crisis”

L’objectiu és intentar mostrar una via per a la millora de la productivitat de les PIMES en plena crisi i intentar fer-les més competitives i eficients. Durant 45 minuts s’analitzaran els punts crítics de les empreses no productives i proposarem fórmules per solucionar-los. A més, s’indicaran els problemes que requereixen una solució urgent i que tenen un major impacte per les organitzacions. Al final dels 45 minuts, s’obrirà un torn de preguntes i respostes per que els assistents plantegin els seus dubtes concrets.

Una iniciativa més que interessant per aprofundir en la productivitat corporativa. Les inscripcions estaran obertes fins el proper diumenge 23.