Videocàpsula. GTD en 5 passos – FER

Aquesta entrada també està disponible en: Español

5 pas, FER. Últim vídeo de la sèrie. La punta d’iceberg de tot el sistema GTD, aconseguir dur a terme i acabar les coses que tenim que fer. Tot més fàcil gracies a la 4 passos anteriors del sistema, hem recollit, transformat i preparat l’activitat per contestar la pregunta ‘Què és el següent que he de fer?’ L’últim vídeo de la sèrie realitzada amb Jordi Sánchez per donar una visió més personal sobre Getting Things Done .

En qualsevol moment on haguem de prendre la decisió d’escollir una nova acció a realitzar filtrarem per context, temps i energia per tal d’escollir la propera acció dins la nostra llista de pròximes accions.  És el pas final de recopilar les coses que ens preocupen i ens ocupen, de transformar-les en activitats que podem realitzar, classificant-les amb els mencionats context per tal ‘encaixar-les’ al sistema. Sincronia i resultats.

Visualitza el vídeo a Youtube

Descarrega el contingut en àudio – mp3 (Guardar com…)

De fet el vídeo del pas FER hauria de ser el més breu de tota la sèrie. En Jordi i jo mateix complementem el que és estrictament GTD amb la nostra forma particular de preparar l’activitat, remarcant novament la importància i el poder de treballar per contexts, la importància de la revisió diària per fer-nos una idea del que farem, o fora de GTD la força d’escollir una o  dues tasques per fer de forma indispensable i quins criteris utilitzo per escollir-les.

Si teniu alguna sugerència per a realitzar nous vídeos, alguna cosa que s’hagi d’especificar o remarca, que no s’hagi tocat en aquesta sèrie com la gestió de projectes o detalls com utilitzar la regla dels 2 minuts, podeu deixar el vostre comentari en el post i ho tindrem en compte conjuntament amb en Jordi quan ens decidim a fer nous cara a cara sobre productivitat i GTD.